Eğitim

melda-ozer-urhanMELDA ÖZER URHAN

İstanbul Teknik Üniversitesi Elektrik – Elektronik Fakültesinden mezun oldu.

1984- 85 yılları arasında Honeywell firmasında Proje Mühendisi, 1985-87 yılları arasında Teletaş  firmasında satış destek mühendisi olarak görev yaptı. Aynı sene Berlin Teknik Üniversitesindeki  yüksek lisans programı dahilinde Berlin’e gitti. Berlin Teknik Üniversitesinde Elektronik ve İşletme Bölümlerinde yüksek lisans dereceleri aldı.

1991- 1993 yılları arasında Berlin Teknik Üniversitesinde Matematik doçenti olarak eğitim faaliyetlerini sürdürdü.

1991-1997 arasında Berlin Teknik Üniversitesi yabancı öğrenciler danışmanlığı yaptı. Aynı yıllarda Berlin’de Siemens firmasında mobil telefon departmanında görev yaptı.

1997- 2001 yılları arasında İstanbul’da uluslarası bir eğitim firması olanTMI/Türkiye (Time Manager International) temsilciliğinde  eğitim danışmanı olarak çalıştı. Bu dönemde Danimarka, Almanya ve Fransa’da  çeşitli yetişkin eğitimi programlarına katıldı.

2007- 2008 yılları arasında Bilgi Üniversitesinde Adsshool programı dahilinde öğretim görevlisi olarak, master öğrencilerine yönelik Profesyonel Donanım dersini yürüttü.

Ayrıca 2009-2010 (Halen devam etmekte) CNNTÜRK’te Sınav Günlüğü programında kariyer ve stres danışmanlığı yapmaktadır.

Melda Özer, PLATFORM Eğitim ve Danışmanlık Şirketi‘nin kurucu ortağıdır. Kurumsallaşma süreçleri, İletişim Becerileri, Kişisel Gelişim, Hizmet ve Müşteri Memnuniyeti, Yönetim Becerileri Takım Eğitimleri, Duygusal zeka ve ilişkiler alanlarında  eğitim ve danışmanlık hizmetleri vermektedir.